Családi ajándék

Hála a jó égnek, mi még azon kevés család közé tartozunk, akik tényleg nagyon szeretik egymást, legalábbis minden konfliktus ellenére egyben van a csapat, hiszen igyekszünk azokat nagyon gyorsan és könnyen feloldani. Nézeteltérés ugyanis minden családban van. De mi ezeket kezeljük és összetartunk, hiszen a család az, aki akkor is az ember mellett áll, ha már mindenki elfordult tőle, mert valamilyen hibát követett el, vagy valamilyen probléma van az életében. Persze van néhány barát, aki ugyanezt megadja nekünk, de nagyon kevés. Ha szívünkre tesszük a kezünket, akkor láthatjuk, hogy az emberek nagy része egy-egy nehéz élethelyzet vagy valamilyen nagyobb ballépés, hiba esetén szinte azonnal eltűnik az életünkből. Persze sajnos családokban is látni már ilyeneket, de hála a jó égnek, mi nem ilyenek vagyunk. Sőt!

Tényleg nagyon szeretjük egymást, egy közel negyvenen össze is gyűlünk minden szülinapkor, karácsonykor, és sorolhatnám. Legutóbb például pont édesapámnak volt nagyon kerek, ötvenedik szülinapja, és negyvenhárman vettünk neki egy közös ajándékot, mert imádja rendezni a kertet, ami elég hatalmas is, és gyönyörű a gyep, de már nem igazán bírja gondozni egy könnyen mert gyorsan elfárad és a lába sem az igazi már. Ezért gondoltunk rá, hogy kellene egy traktor, amivel sokkal egyszerűbben meg tudná oldani ezeket a feladatokat.

Fel is kerestük az Odisys embereit, hiszen a nagybátyám már régóta ismeri őket, legfőbb partnereinek számítanak a gazdaságban, és ki is választottuk a számára megfelelőt. Nagyon örülök, hogy egyrészt lehetőségünk nyílt egy ennyire nagy értékű ajándékot adni neki, másrészt pedig hogy ezzel ennyire meg tudjuk könnyíteni a ház körüli munkákat számára. Már alig várom hogy megkapja, biztosan odáig lesz érte, és nagyon meg fog hatódni. Na és persze egy hatalmasat fogunk bulizni az egész családdal.