Mert neked is szükséged lehet rá!

Nem tudom ki, hogy van ezzel a kérdéskörrel, de én bizony sosem gondolkodtam azon, hogy nekem valaha bármi baj lehet a telefonommal. Mindig is nagyon vigyáztam a dolgaimra, hiszen már kiskoromtól kezdve ezt láttam a szüleimtől és a nagyszüleimtől egyaránt. Nem gondoltam volna, hogy egyszer majd én is szorult vagy nehéz helyzetbe kerülök azért, mert betörik a kijelzőm, vagy meghibásodik a telefonom. Éltem világomat egészen harminckét éves koromig úgy, hogy meg sem fordult a fejemben, hogy biztonságból kellene egy olyan csapat vagy elérhetőség, aki szükség esetén segíteni tud, és akiket, ha kell, gyorsan és egyszerűen tudok keresni, bizalommal és biztonsággal.

Egészen addig ez így is ment, amíg egyszer csak a kocsiból kiszállva le nem ejtettem a telefonomat. Mondanom sem kell, hogy az azonnal a kijelzőre esett, telibe, rá az aszfaltra. Megállt bennem az ütő, mert éreztem, hogy ez bizony nem egy sima üvegfólia lesz sajnos. Így is lett aztán. Felemeltem és láttam, hogy az egész kijelző telibe tört. Használhatatlan lett a telefonom. Tudtam, hogy ha leszedem a fóliát még rosszabb helyzetbe kerülök, így hát azon kezdtem rögtön törni a fejem, hogy most hova forduljak, kihez vigyem a telefonomat, amit gyorsan szeretnék visszakapni egészben és működőképesen, hiszen a munkában az egyik legfontosabb szerepet kapja, a kapcsolattartást.

Kétségbeesésemben felhívtam az egyik nagyon jó barátomat, aki hasonló területen elég jártas, és kértem, adjon valamilyen megbízható kontaktot, mert én nem tudom melyik lehet a számomra megfelelő mobiltelefon szervíz. Ő csak halványan elmosolyodott, és csak annyit mondott, androidszerviz.hu. És valóban. Ez a kis csapat tökéletes segítséget nyújtott számomra. Azóta is imába foglalom a nevüket, és már tudom, csak hozzájuk kell fordulnom, ha segítségre van szükségem hasonló helyzetekben.