A kamaszaim kedvence

Az ember szeretne mindent megadni a gyerekeinek, és ez azt gondolom így is van rendjén, hiszen ők azok, akik bearanyozzák a mindennapokat a megszületésüktől egészen életünk végéig. Persze tudom, van velük sok gond is, mert néha rosszak, hülyeségeket is csinálnak, összetörik magukat, de igazából ha jó példát mutatunk nekik, akkor mindezek mellett igazán jó emberekké válnak, amire mi hihetetlen hálát és büszkeséget érzünk egyszerre.

Az én lányaim mindketten erősen kamaszok már, tizennyolc és húsz évesek. Mindketten azzal kezdtek minket nyaggatni, hogy vezetni szeretnének, és hát nyilván aztán már az autó igénye is felmerült. Mondanom sem kell, hogy ez a szülő számára egy nagyon bonyolult és hihetetlen belső csatát eredményező feladat. Nem zárhatjuk be a gyerekeinket ugyanis. Ezt tudjuk jól. De nemrég még a közértbe is úgy engedtük őket egyedül, hogy mögöttük lopakodtunk mert azt akartuk úgy érezzék, hogy egyedül mennek, de nem hagyhattuk őket magukra. Ma pedig már autóval szeretnének közlekedni egyedül. Persze megadtunk nekik minden segítséget ehhez, de a hihetetlen féltés érzéshez azt hiszem nem lehet hozzászokni.

Pa pedig már két év elteltével teljesen más problémák foglalkoztatják őket, aminek hatására új kedvencet is találtunk. Eddig az autós kiegészítők vitték a prímet, ma már azt mondhatom hasonló, ám mégis más termék a sláger, a https://heelgood.hu/ oldalon ugyanis nagyon designos és szebbnél szebb színű kis sarokvédőket lehet kapni azon nők és férfiak számára, akik sokat vezetnek és nem akarnak havonta új cipőt venni a folyamatos pedál használat okozta roncsolódások miatt. Így tehát a férjem és jómagam nagy örömére a gyerekek nem csak jól vezetnek és egyre inkább szokjuk az érzést, hogy autóval közlekednek jobbra-balra, de a cipőik is túlélik ezt akár hónapokon keresztül és nem arra megy el a fél keresetünk, hogy pótoljuk az elhasználódott cipőket a készletből. Azt hiszem így már mondhatom, hogy nem csak a kamaszaim kedvence lett ez a kis találmány.