A főnököm kérésére

Én nem olyan régen, talán pont a járvány időszak megkezdése előtt kerestem magamnak új munkahelyet, hiszen a régivel sem elégedett nem voltam, sem jól nem éreztem magam. Nem kerestem jól, cserébe igen sokat kellett dolgoznom és persze a légkör sem volt számomra megfelelő, mert folyamatos versengés volt az alkalmazottak között, és szinte egy kis hibát vétett az ember és máris felnagyították. Volt olyan reggel, hogy az ajtóból inkább visszafordultam és beteget jelentettem, mert nem volt kedvem bemenni dolgozni. Ekkor határoztam úgy, hogy új helyet keresek magamnak, és inkább helyezkedtem el egy étterem vezetésének teljesen új világában, mint hogy egy nappal is tovább kelljen a régi helyre bejárnom dolgozni.

Persze a járvány nem hozott könnyű időket a vendéglátó ipar, és így az étterem számára sem, ahol én még próbaidős voltam, de hála a jó égnek ez a csapat egy iszonyat összetartó és egymást segítő társaság, és meg sem fordult sem nekik sem pedig a vezetés fejében, hogy elküldjenek, sőt, megkértek, hogy minél több öltettel álljak elő, ha van, ami kirángathatja a bajból az éttermet. Persze nekem máris volt egy, még minden versenytárs előtt, egy weboldal kialakítása, ahol rendelésre lehet vásárolni és kiszállítással az otthonokba visszük az ételeket. Ehhez átalakítottuk a feladatokat és feladatköröket, hiszen valaki kiszállított, valaki csomagolt, de alapjában véve jól megoldottuk a helyzetet, és nagyon sok ügyfelünk megmaradt, nem kellett az üres teremmel szembe néznünk, mert folyamatosan csörgött a telefon.

Persze ehhez kellett még egy nagyon fontos dolog, hiszen profi ételfotózás nélkül nincsen jó weboldala egy étteremnek sem, ezért tüstént fel is kerestem a Fotodastudio.hu csapatát, akiket már régebbről ismertem, így a munkájuk tökéletes eredményeit is előre tudtam bocsátani, és felkértem őket, hogy vállalják el az ételfotózás feladatát. Én nem tudok még egy annyira jó csapatot mint ők, biztos vagyok benne, hogy ételfotó szempontjából senki jobbat nem találtam volna náluk a piacon. Így aztán lett egy tökéletes weboldalunk, tökéletes képekkel és persze eredményekkel.