Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft
Összesen 0 Ft

Megrendelés

Kategóriák

Vásárlási Feltételek


Bevezető, az online áruház használata


Köszöntjük a starmobil.hu mobiltelefon és tartozék áruházban. Cégünk fő profilja a kártya független mobil és tablet készülékek  forgalmazása.
Honlapunkon a nap 24 órájában egyszerűen regisztráció nélkül tudja megrendelni az Ön által kiválasztott mobiltelefon készüléket.  A megrendelt és telefonon visszaigazolt mobiltelefonokat az egész ország területén 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk. Tevékenységünket minden esetben úgy végezzük, hogy annak színvonala a megbízóink által támasztott követelményeknek maximálisan eleget tegyen. Üzletpolitikánknak megfelelően, szolgáltatásunk során kiszolgáljuk Önt, a mindig fejlődő technikai fejlődést a mindennapi életünkben alkalmazzuk. Célunk a meglévő ügyfeleink megtartása, illetve az újabb megbízói kör megszerzése. Munkatársaink évtizedes szakmai tapasztalata a mobil távközlési piacon, garancia a szakértői kiszolgálásra!

 

Szerződés hatálya


Megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését eljuttatja a starmobil.hu web áruházhoz. Megrendelése akkor lép életbe, ha megrendelését az elektronikus visszaigazolási követelményeknek megfelelően  e-mail-en  visszaigazolják. A rendelési igény automatikus visszaigazolása nem tekinthető az elektronikus visszaigazolási követlményeknek megfelelően vissza igazolásnak. Határnapok számítására a Ptk. rendelkezései az irányadóak. Az eladó a szerződést megrendelésben feltüntetett időpontban teljesíti - de legkésőbb a megrendeléstől számított 30 napon belül. Az eladó a házhoz, szállításhoz alvállalkozót vehet igénybe. Amennyiben a készülék nincs raktáron vagy nem elérhető, úgy a starmobil.hu tájékoztatja az ügyfelet a későbbi szállítási időpontról.
A www.arukereso.hu (arukereso.hu Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 13282156-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-727285) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az arukereso.hu Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli. A webshopban feltüntetett árak tájékoztató jellegű. Elírás joga fenn áll,mely után a cég nem vállal felelőséget.

 A webáruház árukészletének közzététele nem ajánlattételek, hanem ajánlatra történő felhívásnak minősül. Internetes áruházunkban a szerződés a kereskedő elfogadó telefonos visszaigazolásávla jön létre nem pedig a fogyasztó megrendelésével. Megrendelése akkor lép életbe, ha megrendelését az elektronikus visszaigazolási követelményeknek megfelelően e-mail-en visszaigazolják. (ez nem tévesztendő össze azzal az autómatikus elektronikus visszajelzéssel, mely arról tanuskodik csupán, hogy a megrendelési igény beérkezett hozzánk.

Áfa tartalomÚj készülék megvásárlásakor 27%-ÁFA tartalommal rendelkező számlát állítunk ki.

 

Szavatosság, jótállás


A 151 / 2003 (IX.22) Kormányrendelet alapján a cégünk által forgalmazott termékekre az itt leírt feltételek mellett 12 hónap jótállást vállalunk. A garancia időtartalma EU garancia esetén 1 év. Ettől bizonyos esetekben eltérhetünk, de ezt minden esetben külön feltüntetjük.

a) A jótállási jegyről:
- Ön a jótállási igényét a vásárolt termékhez mellékelt jótállási jeggyel, példányával érvényesítheti, ezért kérjük, hogy gondosan őrizze meg.
- Elveszett jótállási jegyet nem áll módunkban pótolni.

A jótállási jegyen történő bármilyen, utólagos javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.

b) A jótállási felelősséget kizáró feltételekről:
- Helytelen szállítás, tárolás, erőszakos külső behatás, külső kábel szakadás, elemi csapás (pl.: villámcsapás, túlfeszültség) okozta rongálódás.
- Szakszerűtlen kezelés, poros, nedves környezetben való használat.
- A starmobil.hu WEBÁRUHÁZ szervizén kívül végzett beavatkozás, javítás, bővítés, átalakítás.
- Hibásan telepített, nem jogtiszta szoftver vagy vírus okozta meghibásodás.
- Természetes elhasználódás.

Az adattárolókon elhelyezett adatokért felelősséget nem vállalunk.

c) A jótállási és javítási határidőről:
- A jótállási időtartam a vásárlás napjával kezdődik. A garancia időtartalma EU garancia esetén 1 év.
- A termék vagy jelentős részének cseréje esetén a jótállás időtartama a kicserélt termék (jelentős része) tekintetében sem kezdődik újra .
- A vásárló az észlelt hibát cégünk felé a legrövidebb időn belül köteles jelezni, amennyiben ezt elmulasztja, az ebből adódó károk a vevőt terhelik.

d) A javításról:
Cégünk törekedik arra, hogy a javítási idő az átvételtől számított legfeljebb 30 munkanap legyen. A javítási idő alatt cserekészüléket biztosítani nem tudunk. A javításhoz csak új alkatrész használható fel. A javítás következtében a termék értéke, használhatósága az azonos ideig rendeltetésszerűen használt termékekhez képest nem csökkenheti.
Ha a javítás során kiderül, hogy a bejelentett hiba nem hardver eredetű (helytelen kezelés, vírus okozta), úgy cégünk fenntartja a jogot magának, hogy a mindenkori rezsióradíjat számítsa fel.
Javításhoz általában a készüléket kell futárszolgálattal a szervizbe juttatni, melynek költségi cégünket terheli. A megjavított készüléket futárszolgálattal szállítjuk a kívánt helyre, melynek futár díja a fogadó felet terheli. (Eredeti csomagolásban, tartozékokkal. Cégünkkel történő előzetes egyeztetés alapján ettől el lehet térni.)

e) A javítás helyéről:
Az 1 év EU garanciás termékeknél a jótállási (és szavatossági) igényét Kérjük, egyeztessen időpontot. Tel.:  +36-70-240-7080 E-mail: Starmobil1(kukac)gmail.com . A futárszolgálattal illetve postával érkezett készülékeket abban az esetben vesszük át, ha a csomagolás sérülésmentes. A termék cégünkhöz történő szállításáról futárszolgálattal gondoskodunk melynek költsége minket terhel. A termék visszaszállítását futár szolgálattal biztosítjuk, melynek költsége a vásárlót terheli. Utánvétes csomagot, nem veszünk át! A HU gyártói garanciát a mobil telefont meghibásodása esetén a mobil gyártó országos hálózatában lehet érvényesíteni.