Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0 Ft
Összesen 0 Ft

Megrendelés

Kategóriák

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK/CSOMAGKÖVETÉSOrszágosan a 15 óráig leadott és visszaigazolt rendeléseket a 24-48 órán belül futárszolgálattal kézbesítjük. A 15 óra után leadott és visszaigazolt rendeléseket, a visszaigazolást követő 24-72 órán belül futárszolgálattal kézbesítjük.

Web áruházunk megrendeléseit a futárszolgálat szállítja ki. A csomagok kézbesítése a munkanapon történhet, 8-17 óra közötti időszakban.

Amennyiben a Vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége Vevőt terheli.

A szállítási díjak a termékek ajtóig történő kiszállítására vonatkoznak, a termékek esetleges felszerelésére, üzembe helyezésére, karbantartására nem. A termékek üzembe helyezéséről, felszereléséről, karbantartásáról a Vevőnek kell gondoskodnia.

A Vevő termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén azt átvenni.

Ne vegyen át sérült csomagot!

Ha ilyen problémát tapasztalt esetleg, jegyzőkönyveztesse a Futárral és haladéktalanul jelezze a vevőszolgálat felé. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni.

A megrendelésre vonatkozó szállítási díjat a rendelés visszaigazoló email tartalmazza. Előzetesen az alábbi szállítási díjakkal számolhat.
A szállítási díjak bruttó árak, amelyek tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFA). A szállítás költsége külön feltüntetésre kerül a számlán.Szállítási díjtáblázat
Országosan : 2500 Ft
100.000 forint feletti rendelés esetén ingyenes

CSOMAGKÖVETÉS